Inloggen Lid worden

Projectcoördinator fractievoorzitter VVD

  • 36 uur
  • Den Haag
  • € Rijksoverheid (BBRA schaal 8)

Ben je op zoek naar een afwisselende baan in politiek Den Haag? Draag je de VVD een warm hart toe en wil je graag in het centrum van de democratie werkzaam zijn? Dan is deze vacature iets voor jou! De fractievoorzitter van de VVD Tweede Kamerfractie, Dilan Yeşilgöz, is op zoek naar een Projectcoördinator om haar te ondersteunen in haar rol als fractievoorzitter.

Solliciteer direct

Sluit op 23 september 2024

Wat ga je doen

Je werkt in een hecht team midden in het hart van politiek Nederland en ondersteunt de fractievoorzitter bij allerlei werkzaamheden. Het is van belang dat je organisatietalent hebt, snel kan schakelen, oog hebt voor detail en flexibel bent. Je organiseert werkbezoeken voor de fractievoorzitter, maar ook bijeenkomsten zowel in de Tweede Kamer als in het land, waarbij je vaak ook zelf aanwezig bent om alles soepel te laten verlopen. Daarbij zorg je dat collega’s aangesloten zijn en houd je politieke en maatschappelijke ontwikkelingen scherp in de gaten. Daarnaast kan je ook gevraagd worden een inhoudelijke bijdrage te leveren voor een vergadering of werkbezoek. Je onderhoudt contact met stakeholders binnen en buiten de Tweede Kamer, waaronder belangenorganisaties en achterban.

Wie ben jij

Je draagt het liberale gedachtegoed van de VVD een warm hart toe en hebt een actieve belangstelling voor politiek en het nieuws en een brede maatschappelijke interesse. Je bent enthousiast, stressbestendig, ondernemend, flexibel en hebt zeker geen 9-tot-5-mentaliteit. Je bent communicatief, representatief en sociaal en hebt gevoel voor politieke verhoudingen. Je kunt goed zelfstandig werken en werkt gestructureerd.  Je bent proactief, integer en loyaal. Je hebt een opleiding op HBO- of WO-niveau. En natuurlijk heb je een goed gevoel voor humor.

Wat bieden wij

De mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van politiek Den Haag. Werken binnen de VVD-fractie in een jong team. Je doet ervaring op in de politiek en bouwt een groot netwerk op in de politieke arena binnen en buiten Den Haag. Het gaat om een 36-urige werkweek. Je krijgt betaald volgens de schalen van de Rijksoverheid (BBRA schaal 8).

Contact

Geïnteresseerd? Stuur dan uiterlijk 22 september 2024 een korte motivatiebrief (maximaal 1 A4) plus een CV naar het mailadres: [email protected].

 

Confidental Infomation